Speeltuinen Pijnacker-Nootdorp

In de gemeente Pijnacker – Nootdorp hebben wij een tweetal speeltuinen gerealiseerd. Deze moesten worden aangelegd op een bestaand grasveld.
De speeltuin aan de Vlierlaan moest een 12+ speeltuin worden. Deze werd voorzien van een voetbalkooi met tribune, tafeltennistafel, aanlegsteiger en fietsparkeerplaats. De oever werd gelijk aangepast naar een natuurvriendelijke oever. De voetbalkooi werd in samenwerking aangelegd met Vamoo Playgrounds en Verhoef infra aangezien er een asfaltlaag omheen moest komen

De andere speeltuin moest worden aangelegd op een grasveld aan de Goudenregensingel. Hier was in aanloop naar de omvorming al 2 jaar voorbereiding geweest t.b.v. het verplanten van een 40-jarige plataan (zie verplanten Plataan). Op dit veld moest een panna veld, een slangschommel en een klimobject worden aangelegd. Zowel de plataan als het panna veld zijn op een terp gemaakt.

Bij beide speelplekken is er de nodige drainage, plantmateriaal aangebracht en na afloop van de aanleg nog een ronde aan onderhoud gedaan.