Projecten

Projecten: Cultuurtechniek

Speeltuin Voorschoten

Speeltuin Voorschoten aangelegd door van Schie Groen.
Plaatsing speeltoestellen. In Voorschoten leggen we een speeltuin aan. Straks gaat deze op in het groen. We hebben bomen geplant en rondom de toestellen komt gras.

Vogelkijkscherm Plas van Van Buijsen – Pijnacker

Plaatsing frames voor de toegang tot het scherm, bij de Plas van Van Buijsen
Plaatsing frames voor de toegang tot het scherm. Bij de Plas van Van Buijsen hebben we een vogelkijkscherm geplaatst. We plaatsen frames voor het pad naar het vogelkijkscherm. Anders krijg je natte voeten.

Kampveldweg, Delft

Kampveldweg, Delft, aanleg participatieparkje
De driehoek tussen Kampveldweg, Wateringsevest en Spoorsingel is omgetoverd tot een klein parkje. Waar voorheen de trein raasde en auto’s reden, kun je nu beschut zitten met uitzicht op Molen de Roos en de watertoren.

Speeltuinen Pijnacker

Project Speeltuin Pijnacker van Schie Groen
De gemeente Pijnacker – Nootdorp is twee speeltuinen rijker. Grasvelden zijn omgetoverd in aantrekkelijke speelterreinen.De Vlierlaan geeft de jeugd van 12+ alle mogelijkheden om lekker actief bezig te zijn.

Vuurplaats voor de scouting

Een houten tribune rondom het kampvuur. Lekker fikkie stoken. Veilig onder toezicht, op een betonnen vuurplaats. De tribune rondom de vuurplaats.

Westerkwartier Speelplekken

Een Vernieuwd Speelgebied in Delft. Dit is ons actuele project in het Westerkwartier in Delft, waar we twee speelplekken nieuw leven inblazen. Momenteel bevindt het project zich in de uitvoeringsfase, en we willen graag een glimp delen van de stappen die we nemen.