Projecten

Projecten: Verharding

Aanleg beplanting Vroondaal Zuid

Aanleg beplanting Vroondaal Zuid door van Schie Groen.
Na het terrein gereed gemaakt te hebben voor beplanting en de bodem bemest te hebben, zijn wij begonnen met de aanleg van zogenaamde blokhagen.

Kampveldweg, Delft

Kampveldweg, Delft, aanleg participatieparkje
De driehoek tussen Kampveldweg, Wateringsevest en Spoorsingel is omgetoverd tot een klein parkje. Waar voorheen de trein raasde en auto’s reden, kun je nu beschut zitten met uitzicht op Molen de Roos en de watertoren.

Rotonde Klapwijkseweg, Pijnacker

Rotonde Klapwijkseweg Pijnacker geadopteerd door van Schie Groen.
Sinds 2014 hebben wij de rotonde in onderhoud als adoptierotonde. Voorwaarden van de gemeente is dat de bomen blijven staan en de hoogte van de beplanting niet teveel het zicht belemmerd.

Het Rode Dorp, Delft

Herinrichting van het sportveld in het Rode Dorp in Delft door van Schie Groen.
Herinrichting van het sportveld Het sportveld in het Rode Dorp is weer als nieuw.In samenspraak met de bewoners en met hergebruik van veel materialen.

Vuurplaats voor de scouting

Een houten tribune rondom het kampvuur. Lekker fikkie stoken. Veilig onder toezicht, op een betonnen vuurplaats. De tribune rondom de vuurplaats.

Westerkwartier Speelplekken

Een Vernieuwd Speelgebied in Delft. Dit is ons actuele project in het Westerkwartier in Delft, waar we twee speelplekken nieuw leven inblazen. Momenteel bevindt het project zich in de uitvoeringsfase, en we willen graag een glimp delen van de stappen die we nemen.